Binden

De eerste donderdag na het intreden van het winteruurverhuizen onze clubactiviteiten van onze lodge aan de vijver naar ons clublokaal "De Baron" in Tienen. Iedere eerste donderdag van de maand worden er bindavonden georganiseerd. Deze gaan vanaf 19:30 in 'Bistro de Baron', te Tienen. Tijdens deze avonden worden vliegen gebonden voor zowel de prille als de meer gevorderde beginners. Soms bekijken we een filmpje of wordt er een thema rond het vliegvissen behandeld.

Er komen verschillende vliegen aan bod, voor zowel de enthousiaste riviervisser als de ambitieuze reservoirvissers. Voorstellingen van nieuwe materialen, nieuwe technieken en thema-avonden worden er georganiseerd.

Enkele malen per jaar worden er gastbinders uitgenodigd. Dit is een uitstekende gelegenheid om het vliegbinden eens via een andere invalshoek te bekijken. Dikwijls worden dezelfde basistechnieken net iets ander aangepakt, zodat je steeds wat bijleert.

Wil je eens met het vliegbinden kennis maken maar je bent niet zeker dat het je ding is? Door middel van enkele basispatronen worden je op een ontspannen manier de beginselen van het vliegvissen bijgebracht. Vermits alle materiaal door de club in samenwerking met Hero ter beschikking gesteld wordt, kan je zonder 'investeringen' hiermee kennis maken.

Voor ieder niveau van vliegbinder is er dus wat wils, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via mail.

Zeer binnenkort zullen op deze pagina links geplaatst worden naar meer informatie betreffende het vliegbinden! Hou de site zeker in de gaten!