Brouke Lake Lodge

Onze lodge werd uitgebreid met een stockageplaats voor het materieel. De lodge zelf is dus ruimer en een pak aangenamer geworden.De materieelruimte is enkel langs de lodge te betreden.

Tot op heden werden 3 visuitzettingen gedaan sinds september 2014. In totaal werd 900 kg vis uitgezet variŽrend in gewicht van 300 tot 1500 gram.

De vissers die gebruik maken de lodge worden vriendelijk verzocht op te ruimen na gebruik (tassen afwassen, lege flesjes in de bakken, ...enz).
Gelieve ook de lichten te doven, de verwarming uit te schakelen en uiteraard goed af te sluiten.
Er wordt ook ten zeerste aangeraden drankbonnetjes te kopen en te gebruiken (we willen vermijden dat er al te veel cash in de fles wordt gestopt).
Brouk Lake leden die nog niet in het bezit zijn van de sleutels, kunnen een exemplaar bekomen bij de secretaris, Tiensestraat 77, 3320 Hoegaarden.

Clubfeest 2014

Ons clubfeest ging naar jaarlijkse gewoonte door in ons lokaal "De Baron" in Tienen op 13 December.
34 leden namen deel aan het feest. Guy verzorgde alweer een schitterende maaltijd.
Onze voorzitter Jos zorgde voor een aangename speech met een aantal anekdotes over het afgelopen seizoen.
Een mooie tombola met prijzen aangeboden door de club, de Baron, Care en Acronis.

Clubfeest 2015

Inschrijven is verplicht en kan bij de secretaris !Een bijdrage van ongeveer 20 euro per persoon wordt aan de deelnemers aangerekend.
De juiste datum is nog niet geprikt maar zal naar jaarlijkse gewoonte begin december plaatsgrijpen.

Grote Prijs Tight Lines 2015

Op zaterdag 29 Maart 2015 wordt voor de negende maal de Grote Prijs Tight Lines georganiseerd op ons clubwater. Dit is een internationale open koppelwedstrijd.

Zoals vorig jaar wordt een klassement per reeks gemaakt.

De deelnameprijs omvat een totaalpakket. Ontbijt, deelname aan de wedstrijd, lunch met een drankje. De extra dranken zijn uiteraard voor eigen rekening.

Een werkdag ter voorbereiding van deze wedstrijd zal doorgaan op Za 21 maart.

Bindlessen

Iedere donderdag wordt er onder deskundige begeleiding een kunstvlieg voor de rivier of het reservoir gebonden.Dit gebeurt in ons lokaal "De Baron" in Tienen.
Op onze pagina over het binden vind je meer details.
Heb je bepaalde vragen of bijzondere patronen die wil zien, laat het ons weten.

Reglementen

Neem kennis van de reglementen op de site. Lidmaatschap van de club houdt in dat je akkoord gaat met de inhoud van deze documenten.
Actueel wordt er gewerkt aan een nieuwe versie in het kader van de omvorming tot een VZW. De aanpassingen zijn bijna rond. We hopen binnenkort over te gaan tot neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in Het Staatsblad.

Let op de wijziging inzake procedure gastvergunningen. Kijk hiervoor in de rubriek "reglementen"