Brouke Lake Lodge

Onze lodge werd uitgebreid met een stockageplaats voor het materieel. De lodge zelf is dus ruimer en een pak aangenamer geworden.De materieelruimte is enkel langs de lodge te betreden.

Tot op heden werden 2 visuitzettingen gedaan sinds Oktober 2017. In totaal werd 400kg vis uitgezet variŽrend in gewicht van 500 tot 1000 gram.

De vissers die gebruik maken de lodge worden vriendelijk verzocht op te ruimen na gebruik (tassen afwassen, lege flesjes in de bakken, ...enz).
Gelieve ook de lichten te doven, de verwarming uit te schakelen en uiteraard goed af te sluiten.
Er wordt ook ten zeerste aangeraden drankbonnetjes te kopen en te gebruiken (we willen vermijden dat er al te veel cash in de fles wordt gestopt).
Brouk Lake leden die nog niet in het bezit zijn van de sleutels, kunnen een exemplaar bekomen bij de voorzitter Stefan Allacker Tiensestraat 77, 3320 Hoegaarden.

Clubfeest 2017

Ons clubfeest gaat naar jaarlijkse gewoonte door in ons lokaal "De Baron" in Tienen op 9 December.
We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op het feest. Guy zorgt alweer een schitterende maaltijd.

Inschrijven is verplicht en kan bij de secretaris Wim Berwaerts !Een bijdrage van ongeveer 25 euro per persoon wordt aan de deelnemers aangerekend.

Grote Prijs Tight Lines 2018

Op zondag 25 Maart 2018 wordt voor de twaalfde maal de Grote Prijs Tight Lines georganiseerd op ons clubwater. Dit is een internationale open koppelwedstrijd.

Zoals vorig jaar wordt een klassement per reeks gemaakt. Het wedstrijdreglement is beschikbaar op de wedstrijdpagina.

De deelnameprijs omvat een totaalpakket. Ontbijt, deelname aan de wedstrijd, lunch met een drankje. De extra dranken zijn uiteraard voor eigen rekening.

Enkele werkdagen ter voorbereiding zijn voorzien op de zaterdagen van de twee weekends voorafgaand de wedstrijd.

Bindlessen

Iedere 1e donderdag van de maand wordt er onder deskundige begeleiding een kunstvlieg voor de rivier of het reservoir gebonden, wordt een filmpje bekeken of een bepaald thema besproken. Dit gebeurt in ons lokaal "De Baron" in Tienen.
Iedere 3e donderdag van de maand is het lokaal beschikbaar voor een sessie vrij binden.
Op onze pagina over het binden vind je meer details.
Heb je bepaalde vragen of bijzondere patronen die wil zien, laat het ons weten.

Reglementen

Neem kennis van de reglementen op de site. Lidmaatschap van de club houdt in dat je akkoord gaat met de inhoud van deze documenten.
Actueel wordt er gewerkt aan een nieuwe versie in het kader van de omvorming tot een VZW. De aanpassingen zijn bijna rond. We hopen binnenkort over te gaan tot neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in Het Staatsblad.

Let op de wijziging inzake procedure gastvergunningen. Kijk hiervoor in de rubriek "reglementen"